Din samlarbil

Vi har jobbat med nya och gamla bilar i drygt 40 år och har under dessa år samlat på oss ovärderlig erfarenhet av bilar i alla dess fabrikat och modeller. Har du en samlarbil, sportbil, rallybil eller något annat roligt entusiastfordon så är vi alltid intresserade! Fyll enkelt i dina biluppgifter i formuläret nedan och bifoga gärna någon bild. Så återkommer vi sinom kort med ett prisförslag och upplägg. 

01

INFORMATION

Fyll i information om ditt fordon i formuläret nedan. Ju mer information vi får om ditt fordon, desto lättare blir det för oss att analysera och bedöma.

02

ANALYS

Vi utför sedan en grundlig analys och bedömning av ditt fordon. Vi går igenom bilens skick och historik som sedan ligger till grund för ett bud vi kan erbjuda dig.

03

ÅTERKOPPLING

Vi återkopplar sedan till dig med ett bud på ditt fordon. Kommer vi överens så gör vi en inbetalning till ditt bankkonto redan samma dag. När du erhållit betalning så hämtar vi din bil med transport.

 • -Inga försäljningsuppdrag-

  För din trygghet så åtar vi oss inte några försäljningsuppdrag med dyra och tvivelaktiga kommissioner.

 • -Garantier-

  Vi köper ditt fordon som den är. Du slipper därför eventuellt missnöjda köpare med tidskrävande och dyrbara reklamationer.

 • -Utbetalning-

  Vid överenskommen affär så betalar vi ditt fordon redan samma dag via banköverföring.

 • -Transport-

  Vi hämtar ditt fordon där det står. Eventuella transportkostnader står för oss.

Din
Bil