Vi letar ständigt efter fina samlarbilar

Vi har jobbat med  bilar i drygt 40 år och har under dessa år samlat på oss ovärderlig erfarenhet och kunskap av bilar i alla dess fabrikat och modeller. Har du en Samlarbil, Sportbil, Rallybil eller något annat roligt Entusiastfordon tillverkad mellan 1950 – 1999 så är vi alltid intresserade! Fyll enkelt i dina biluppgifter i formuläret nedan och bifoga gärna någon bild. Så återkommer vi inom kort.

01

INFORMATION

Fyll i information om ditt fordon i formuläret nedan. Ju mer information vi får om din bil, desto lättare blir det för oss att analysera och bedöma. Vi önskar även att du ger oss ditt uppskattade förväntansvärde för bilen.

02

ANALYS

Vi utför sedan en grundlig analys och bedömning av ditt fordon. Vi går igenom bilens skick och historik som sedan ligger till grund för en eventuell affär.

03

ÅTERKOPPLING

Vi återkopplar sedan och kommer vi överens så gör vi en inbetalning till ditt bankkonto redan samma dag. När du erhållit betalning så hämtar vi din bil med fordonstransport.

 • -Inga försäljningsuppdrag-

  För din trygghet så åtar vi oss inte några försäljningsuppdrag med dyra och tvivelaktiga kommissioner.

 • -Garantier-

  Vi köper ditt fordon som den är. Du slipper därför eventuellt missnöjda köpare med tidskrävande och dyrbara reklamationer.

 • -Utbetalning-

  Vid överenskommen affär så betalar vi ditt fordon redan samma dag via banköverföring.

 • -Transport-

  Vi hämtar ditt fordon där det står. Eventuella transportkostnader står för oss.

Din
Bil