Vår
Historia

Vi är ett familjeföretag som har handlat med nya och gamla bilar sedan 1978.
Allt började i ett garage intill Sundbybergs tågstation, strax utanför centrala Stockholm. På den tiden saknade bilarna allt vad avgasrening och katalysatorer heter så lokalerna var allt som oftast fyllda av illaluktande rök och stundtals var det riktigt svårt att andas. Genom åren har vi haft flera olika bilsalonger runt om i Stockholmsområdet. År 1992 flyttade vi in i nybyggda lokaler intill Sollentuna Centrum, till en början som nybilsförsäljare av Citroën. Under den tiden var vi Sveriges bäst säljande Citroënåterförsäljare.

Under alla dessa år har vi alltid haft ett brinnande intresse för sportbilar, samlarbilar och andra entusiastfordon.
Därför jobbar vi idag nästan uteslutande med denna typ av bilar.
Parallellt med bilhandeln så har intresset för rally och motorsport alltid varit stort! Med flera personliga vinster i bagaget med bland annat: Volvo Amazon, Volvo 142, Ford Escort, Audi Quattro med mera, så har vi en förkärlek och ett extra gott öga till fina klassiska rallybilar.

Med över 40 års erfarenhet så har vi samlat på oss ovärderlig information och vetskap om en mängd olika bilfabrikat och modeller. Under dessa år har vi även haft nöjet att äga och sälja en mängd fantastiska bilar. Är du själv intresserad av någon av våra bilar eller går du kanske i säljtankar? Då är du varmt välkommen att kontakta oss.

Har du en fin samlarbil du vill sälja? Hör i så fall av dig till oss!
Vi gör alltid en grundlig och utförlig analys och lämnar därefter ett bud på din bil.
Läs mer här.

KONTAKTFORMULÄR